Om Oss

Hus-skötsel PM AB bedriver förvaltning av kommersiella och hyresfastigheter samt bostadsrättsföreningar. Ett steg i att utöka vårt utbud startade vi under sommaren 2020 upp Hus-Skötsel El & Styr som ett dotterbolag.

Genom bolagets andra dotterbolag Fastighetsaktiebolaget Överkikaren, driver vi även två kontorshotell på Hornsgatan 24 och Västberga allé. Där tillhandahåller vi både kontorsrum eller enstaka kontorsplatser.

 

Vi startade verksamheten 2013 i koncernen finns det idag ett dotter bolag med Elektriker dvs Hus-Skötsel El & Styr och ett Bolag som driver kontorshotell Fastightesaktiebolaget Överkikaren. Vi har huvudkontor i Västberga och ett driftskontor i Bromma. Vi är inte ett rikstäckande företag utan vi vill koncentrera vår verksamhet till stor Stockholm och dess grannkommuner, för att kunna leverera en så bra produkt som möjligt. Vi finns från Nynäshamn och Södertälje i söder till Uppsala i norr.

Image by Alexandre Van Thuan

Vår historia

Företagande inom fastigheter har funnits i familjen och därmed låg det nära tillhands att starta upp ett företag inom detta området.

Vi hade på våra egna håll samlat på oss olika erfarenheter och tidpunkten kändes rätt.

Vi ville bygga upp ett stabilt varumärke och erbjuda något vi kunde stå för i ett familjärt företag där både de anställda och kunder ska ta del av den känslan. Anställda skall känna att de är en del av familjen och kunderna skall uppleva det som att de har egna anställda, men utan personalansvaret. 

 

Ambitionen på längre sikt är att tillhandahålla fler yrkeskategorier som kompletterar vårt utbud in house. Vi vill växa i vår takt och väljer till dess att arbeta med likasinnade bolag som vi litar på och har goda relationer med. Vi vill inte stå still utan arbetar konstant med att utveckla vårt företag. Dock vill vi att denna utveckling ska ske genom återinvestering och inte genom att ta in externa parter

Vi på Hus skötsel

Svart hund

Fredrik Wårstam

VD

Ansvarig teknisk förvaltning
08 - 402 28 71
fredrik.warstam@husskotsel.se

Svart hund

Erika Wårstam

Ansvarig ekonomiadministration
08 - 402 28 70
ekonomi@husskotsel.se

Svart hund

Tommy Ågren 

Förvaltare / Driftschef

08-402 28 75

tommy.agren@husskotsel.se

Svart hund

Tommy Orsbo

Fastighetstekniker,

styr regler & elektriker

08-402 28 77

tommy.orsbo@husskotsel.se

Svart hund

Oskar Himmelroos

Elektriker

08-402 28 76

oskar@husskotsel.se

Svart hund

Richard Markenhorn

Ansvarig El avdelning

richard@husskotsel.se

Svart hund

Johan Liljedahl

Fastighetsskötare / trädgård

08 - 402 28 72   

johan.liljedahl@husskotsel.se 

Svart hund

Lars Lind

Svart hund

Jacob Pettersson

Elektriker/fastighetskötare

jacob@husskotsel.se

Svart hund

Jenny Ågren

Administration